Begivenheder

Published on februar 29th, 2016

0

Ren kærlighed til Christianshavns Vold

Det flyder med plastikposer, dåser og andet skrald på vores ellers så skønne vold. Dette synes vi er rigtig ærgerligt, da både børn, voksne og hunde elsker at opholde sig i området.

Derfor inviteres alle til i fællesskab at give en hånd med og hjælpe til at få samlet skraldet sammen.

Lørdag den 12. marts fra klokken 10.00-14.00 afholder Miljøgruppen under Christianshavns Lokaludvalg og Miljøpunkt Indre by – Christianshavn Ren Christianshavns Vold dag. Vi mødes i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34 til lidt morgenmad, hvorefter folk inddeles i mindre grupper og får tildelt et område. Og så skal der samles skrald. Der vil være små præmier til dem, der får indsamlet mest.

 

Program for dagen

10.00-10.30 Morgenmad

10.30-13.00 Inddeling i grupper og indsamling af affald på Volden

13.00-14.00 Vejning af indsamlet skrald samt let frokost

 

På kortet ses de områder, hvor der skal indsamles skrald. Man skal dog også være velkommen til at samle skrald i sit eget boligområde.

Kort

Husk gummistøvler på dagen da det kan være smattet. Københavns Kommune leverer handsker, snappere, poser og hvad der ellers skal bruges af udstyr til indsamlingen af skrald.

Skraldeindsamlingen afholdes i starten af marts for at tage hensyn til fuglene på volden, så vi ikke forstyrrer dem, når de bygger reder.

 

I samme weekend arrangerer Christiania også skraldeindsamling. Lørdag d. 12. marts sørger christianitterne for indsamling af skrald på deres side af Stadsgraven. Søndag d. 13. marts er alle velkomne til at give en hånd med indsamlingen på Refshalevej og området omkring. Intersserede kan møde op på Refshalevej kl. 11.00.

Lad os hjælpes ad med at få et rent Christianshavn.
Back to Top ↑