Begivenheder

Published on oktober 19th, 2016

0

Roser Til Byen – tag med på grøn byvandring

peder-redigeret
Tag med på en guidet byvandring med fokus på grønne facader og lad dig inspirere til hvordan du kan være med til at gøre byen grønnere.

 

Roser Til Byen – Tag med på grøn byvandring

I forbindelse med kampagnen “Roser Til Byen” inviterer Miljøpunktet og Indre By Lokaludvalg til en grøn byvandring i Indre By. Her vil vi vise forskellige facadebeplantninger og eksempler på planter, som egner sig godt til at gro op ad facader, espalier-løsninger m.m.

Byvandringen afholdes lørdag d. 29. oktober kl. 14.00-17.00.

Tag med og lad dig inspirere
Tag med og lad dig inspirere til, hvordan du kan være med til at gøre byen grønnere og få råd og vejledning til at komme i gang med facadebeplantning.

Turen byder på grønne tips og det vil også være muligt at høre mere om kampagnen ”Roser Til Byen”, der giver borgere i Indre By mulighed for at søge penge til planter til facadebeplantninger, som vender ud mod offentlig vej. Det er gratis at deltage, og vi byder på en kop te eller kaffe undervejs.

Mødested
Vi mødes foran Miljøpunktets kontor på Regnbuepladsen 7, kl. 14 og går derefter samlet en tur rundt i Indre By. Husk varmt overtøj, da vi vil være udendørs i nogle timer.
Back to Top ↑