Miljøpunktets loppemarked
Miljøpunktet gentager sidste års succes. Igen i år afholder vi loppemarked på Regnbuepladsen foran vores kontor. Der er stadig stande at få, send en mail med tilmelding til juni 2sabine.soerensen@a21.dk eller kontakt os i tidsrummet 10-15 på hverdage på vores hovednummer.
Se program her:  https://a21.dk/miljoepunktets-loppemarked/#sthash.qwnpk478.dpuf

Kom og oplev Christianias unikke dyre-og planteliv
Miljøpunktet arrangerer, som en del af Sharing Copenhagen, en gratis guidet tur på Christiania. Vi starter turen i centrum af Christiania, men bevæger os derefter videre langs Stadsgraven og over Voldene for at opleveden fred og ro, som naturen kan give os. Under rundvisningen vil vi byde på en forfriskning.

Tid: Onsdag d. 18. juni 2014 kl. 16.00-19.00
Sted: Vi mødes foran Gallopperiet på Christiania
Tilmelding: sabine.soerensen@a21.dk

Grønne bænkesæt til udlån
Miljøpunktets bænkesæt er nu udlånt til en roklub på Christianshavn.Vi glæder os til at interviewe brugerne om deres oplevelser med at skabe grønne oaser for roklubbens medlemmer og de lokale beboere.

Greenwalkomgrønnegårde
Miljøpunktet afholdt en af flere green walks med temaet hvordan skabes grønnegårde. Her besøger vi bl.a. Sofiebadets bæredygtige byggeri.