Miljøpunktets grønne konkurrence omtalt i City avisen

Et grønt pust til jeres gård? – 5000kr. til grønne facader

Miljøpunktet ønsker at skabe flere grønne åndeholder i byen. Vi har derfor udskrevet en konkurrence til beboere i indre by eller på Christianshavn. Man kan vinde 5000kr. , hvis ens idé bliver udtaget. Cityavisen har bragt en lille omtale i sidste uges avis.

Læs artiklen her

 


Netværksmøde om grønne tage 25. september
Formålet med dette møde er at give dig info og inspiration til at komme videre med dine drømme eller planer om et grønt tag – om det så er huset eller bare cykelskuret det drejer sig om.

grønne tage møde

Nærbillede af grønttag

• Velkomst og Miljøpunkts visioner om grønne tage v/ Anne-Mette Wehmüller, centerleder
• Intro til grønne tage v/ Jann Kuusisaari, by gartner og grøn gårdmand
• Moduler til grønne tage v/ Søren Storm, Nature Impact.

Bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål og snakke sammen med andre grønnetage interesserede. En lille sandwich og kop te/kaffe er der sikkert også.
Netværksmødet finder sted v. Miljøpunktet, Regnbuepladsen 7.
Tilmelding annemette.wehmueller@a21.dk. Først til mølle!

Miljøpunkt til Christianshavnerdagen
Miljøpunktet er på plettet, når Torvegade afspærres til Christianshavnerdagen på lørdag d. 13.september fra kl. 10 til kl. 16. Vi står klar med et grønt byrum/lounge ved Torvegade. Kom og se vores karsevæg og få en snak om grønne byrum og bæredygtighed ved vores stand.

Frivillige

 

Frivillige hos Miljøpunktet
Miljøpunktet har budt velkommen til vores nye virksomhedspraktikant Allan Norré Pedersen. Allan har en baggrund som AC fuldmægtig på Aalborg Universitet. Pt. er der en gruppe af 9 faste frivillige i Miljøpunktet hvoraf mange kommer en hel dag hver uge for at hjælpe til på projekterne og udvikle nye.

 

 

Bæredygtig Pride
I forbindelse med Copenhagen Pride udlånte Miljøpunktet vore lokaler til folk fra Priden, som arbejder for at få en grøn og bæredygtig pride. Gruppen har fokus på genanvendelse af krus og bæredygtig transport.

Copenhagen Pride