Nyt bestyrelsesmedlem. Svend Erik Christiansen indvalgt af Københavns Borgerrepræsentation.

Botanisk Haves dag

Igen i år blev der søndag d. 31/5 fra kl. 11.00-17.00 afholdt Botanisk Haves dag. Dagen bød på mange spændende oplevelser for både børn og voksne. Der var mulighed for at besøge de åbne væksthuse, deltage i diverse workshops og nyde et hav af spændende kulinariske oplevelser. Hos Miljøpunktets bod var det muligt at smage Peders Vilde Pesto, lære at kende forskel på den giftige Liljekonval og Ramsløg, som kan bruges i pestoen, samt høre nærmere om stedets aktiviteter. Der var liv i haven og utroligt mange interesserede var forbi til en snak.

IMG_5640

IMG_2105

Facadebeplantning
Miljøpunktet arbejder for flere facadebeplantninger i Indre by og på Christianshavn. Torsdag d. 4/6 blev der i samarbejde med Inge Panduro plantet fire forskellige slyngroser foran hendes butik i Krusemyntegade. Her har hun tidligere haft problemer med graffiti. Roserne vil med tiden dække facaden og vil dermed bidrage til at undgå dette problem. I forbindelse med e- tableringen af den nye facadebeplantning bragte CityAvisen en omtale om Miljøpunktets arbejde. I denne omtale annoncerede Miljøpunktet muligheden for støtte til materialer til tre nye facadebeplantninger i efteråret 2015. Siden artiklen blev bragt har der løbende været henvendelser fra interesserede borgere. Vi ser meget frem til at læse de indsendte ansøgninger igennem. Artiklen fra CityAvisen kan hentes via dette link: http://www.e-pages.dk/nmcityavisen/366/. Tidligere er det facaderne i Stormgade 14 og hos restauranten Rub og Stub i Rådhusstræde, der er blevet tilplantet.

P1010742 P1010752

Nyt liv til BacSacén foran kontoret
Den runde bænk foran Miljøpunktets kontor er til stor glæde for både store og små. Børnehaver på tur nyder deres medbragte madpakker og turister sætter sig for at nyde solen. Den store BacSac, som står i midten af bænken er blevet gjort sommerklar med Nelliker og Spanske Margueritter i lilla nuancer samt forskellige krydderurter der dufter. En lille grøn oase. Også under bombetruslen rettet mod Fogedretten d. 12/6 fungerede bænken som opholdssted for de mange evakuerede ansatte.

P1010743 P1010749

God sommerferie
Miljøpunktet vil ønske alle samarbejdspartnere en rigtig god sommerferie. Kontoret har åbent til normale åbningstider mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 undtaget ugerne 31+32+33. I disse uger kontakt da kontoret pr. telefon for at høre vi har åbent.