Workshop – ”Livgivende steder”

Tirsdag d. 15. december afholdt Miljøpunktet i samarbejde med Cultura21 og Life Exhibitions, en workshop om livgivende steder. Workshoppen var velbesøgt med omkring 40 tilmeldte til dagen og lidt over 200, der på Facebook meldte tilbage med interesse for arrangementet. Herudover er der en gruppe af de inviterede på omkring 15 aktører, som ikke kunne deltage, men som gerne vil informeres om et muligt netværk og samarbejde i fremover. Deltagerne repræsenterede en bred gruppe af interesser; borgere, som deltog ud fra personligt initiativ, interessegrupper, flere Miljøpunkter samt større og mindre virksomheder. På workshoppen blev der skabt mange nye forbindelser mellem deltagerne og flere ytrede ønske om, at der bliver arbejdet videre med at pleje og vedligeholde netværket. Dette arbejde vil vi kigge nærmere på i starten af det nye år.

IMG_0897

Nytårskur

Miljøpunktet vil gerne invitere alle vores samarbejdspartnere, bestyrelse, lokaludvalg, kollegaer samt andre med interesse i miljø og bæredygtighed til nytårskur på vores kontor onsdag d. 13. januar kl. 15.00-17.30. Her vil der være mulighed for at hilse på den nye centerleder Marianne, tale om projekterne i det forgangne år og høre om projekterne i 2016 samt få ønsket hinanden et godt nytår. Vi vil være vært for lidt godt til ganen.

nytår 3

Ny centerleder

Miljøpunktet glæder sig til at byde Marianne Spang Bech velkommen som ny centerleder. På kontoret har vi allerede haft fornøjelsen af hendes gode humør og egangement nogle uger i løbet af december, men officielt starter hun d. 1. januar 2016. Marianne har 27 års erfaring med arbejde inden for teknik, miljø samt arbejde med borgere og erhverv, herunder frivillige ”græsrødder”. Hun har et stort ønske om at medvirke til, at vi kan være mere proaktive ift. vores udfordringer inden for klima, miljø og bæredygtighed i de kommende år.

Miljøpunktet ser frem til et godt samarbejde og mange spændende projekter femover.

P1010803

Logoer i vinduet og ommøblering på kontoret

Der er flere, der har meldt tilbage til os, at de synes vi er for usynlige på Regnbuepladsen. Dette har vi nu gjort noget ved og fået opsat logoer i vores vinduer. I starten af 2016 vil man, i vinduerne, kunne opleve en udstilling af luftrensende planter, som er specielt gode for indeklimaet i f.eks. kontorer, klasseværelset eller den private bolig. Nærmere information herom følger.

Samtidig har vi fået ommøbleret kontoret, så det virker mere indbydende og gør det muligt for større forsamlinger at holde møder, både på kontoret og i kælderen. Kontakt gerne Miljøpunktet for at høre nærmere om mulighederne for lån/leje af kontoret.

IMG_0924

Miljøpunktet ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår!

Kontoret vil være lukket i perioden 23.december‑4.januar. Men vi glæder os til at se Jer alle i det nye år.