Vi er mange der cykler i København og det kan i nogle områder give problemer med parkeringen af cykler. Et andet problem er de mange efterladte cykler, som optager pladsen der egentlig er tænkt til parkering. Københavns Kommune har udgivet en folder, som beskriver reglerne for håndtering af efterladte cykler. Det er boligforeningernes ansvar at stå for cykeloprydningen på privatearealer. Læs mere om regler og anbefalinger herom, via dette link:

https://www.kk.dk/cykeloprydning-i-koebenhavns-kommune

Intensiveret cykeloprydning september 2016 til april 2017

Københavns Kommune ønsker, som en del af et to-årigt udviklingsprojektet om cykelhåndtering, at intensivere cykeloprydningen ved S-togs og Metrostationer samt udvalgte områder i Indre by. I notatet, som findes via linket Notat: Intensiveret cykeloprydning, kan du læse mere om hvor og hvornår opmærkning samt afhentning af cykler vil finde sted i dit lokalområde.

Foto:  Ida Tietgen Høyrup