I vil fra den 1. april, eller lige efter påske, kunne hilse på vores nye natur- og miljøfaglige projektleder Cæcilie Olsson. Hun er  udannet Cand. Scient, Nature Manager med speciale i borgerinddragende projekter og offentlighedens naturforståelse. Hun har arbejdet for landsforeninger, kommuner, museer og naturparker og har haft stor kontakt og arbejdserfaring med arrangementer, formidling og projektledelse, både i kommunalt regi og med frivillige. Fælles for Cæcilies arbejde er, at fokus altid har ligget på formidling af bæredygtighed og miljø via inddragelse, vidensdeling og lokalt engagement.

Cæcilie har både arbejdet med natur og naturformidling, skraldeindsamlinger, affaldssortering, tilrettelagt arrangementer og borgerinvolverende projekter, sammen med frivillige, børn og voksne i alle aldre.
Gennem arrangementer og projekter inden for både natur, affald og miljø vil Cæcilie arbejde aktivt på at gøre natur, bæredygtighed og miljø konkret, spændende og relevant for borgere, erhverv og interessenter i deres hverdag – og gøre det nemt og tilgængeligt, så alle der gerne vil deltage, kan være med.
Cæcilie har også arbejdet med at søge midler og fonde til at realisere de mange projekter inden for natur og miljø, som hun brænder for. Hun er en holdspiller, som er klar med både faglig sparring og en hjælpende hånd for at I og vi sammen får skabt et mere grønt og bæredygtigt Indre By og Christianshavn.
Når vi igen får lov at byde velkommen hos Miljøpunktet, håber vi, at I vil komme og hilse på i vores nye lokaler i Brolæggerstræde 14A, Stuen, 1211 København K.