Vil du gerne være med til at skabe en grønnere og mere bæredygtig by, så er der hjælp at hente i vores lille nye guide Guide til en grønnere by. Her kan du finde et kort overblik over hvordan du kan komme i gang med at begrønne dine omgivelser. Du kan med meget få midler, gøre meget for at øge biodiversiteten og skabe grønne korridorer i byen.

Vi glæder os til at se en lidt videre by vokse frem til glæde og gavn for de vilde bier, sommerfuglene, byens fugle, pindsvinene, svampene, træerne og mange andre arter.

Har du spørgsmål, står vi klar ved telefonen og vil gerne samarbejde med dig om at skabe en mere bæredygtig by.

I Miljøpunkt arbejder vi for at skabe et grundlag for en bedre livskvalitet og et mere bæredygtigt Indre By & Christianshavn. Vi søger nye veje til mere bæredygtige bydele – både indenfor miljø, klima, natur, affald/ressourcer, grøn mobilitet.

Guide til en grønnere by fra Miljøpunkt Indre By & Christianshavn