Gratis FLAGERMUS TUR for alle & Byg-dit-eget INSEKTHOTEL i Østre Anlæg

Torsdag d. 25. august 2022. 

Vi mødes på legepladsen ved Stockholmsgade 24

Kl. 18.30-20: Insekthoteller: Kom og byg-selv insekthoteller sammen med Miljøpunkt & København K-spejderne. Vi bygger bolig til insekterne i byen, som du kan få med hjem. Vi har materialer. Det er først-til-mølle & gratis.

Kl. 20-22: Flagermustur: Biolog -og flagermusekspert, Inger Kærgaard, fortæller om flagermusenes fascinerende liv i storbyen. Når mørket sænker sig, går vi sammen på jagt efter deres sociale lyde og ekkolokalisering med detektorer i hånden. Oplevelsen er magisk når, de ellers usynlige lyde, tikker ind som melodier på detektoren.

Turen er helt gratis -men tilmelding er nødvendig til: trine.hansen@a21.dk

* tilfælde af regn må vi udskyde turen

* Støttet af Københavns Kommunes Biopulje