Kulturhuset Indre By inviterer ind i varmen, hvor der er højt til loftet og døren er bred, med god plads til alle.

SPIS HVAD DU KAN – BETAL HVAD DU VIL.

Der serveres et lækkert og enkelt måltid, med fokus på smag, ernæring, vegetarisk og måske med et animalsk alternativ. Der afholdes fire fællesspisninger i januar og februar, hvor alle er velkommen og når Det Runde Bord siger alle, så menes der ALLE.

Inviter dine børnebørn, arbejdskollega, oldemor, naboen, venner og bekendte til et varmt måltid og hyggeligt nyt fællesskab. En aften hvor lokale af alle slags kan mødes og være sammen på nye måder.

Ønske er at skabe et inkluderende rum, et nyt fællesskab med lidt mindre ensomhed, nye venskaber og hvor vi alle blot er mennesker, der deler spisebord, for en aften. Vi ses mellem klokken 17.00 og 19.00, torsdag den 19/1, 26/1, 2/2 og 9/2.

PRIS: Spis hvad du kan – Betal hvad du vil.
Billige drikkevarer – gratis the, kaffe og saftevand.