REN KÆRLIGHED TIL CHRISTIANSHAVNS VOLD

LØRDAG D. 18. MARTS 2023 KL. 10-14

VI MØDES I CHRISTIANSHAVNS BEBOERHUS

Tag familien med til en hyggelig dag og vær med til få gjort Christianshavn ren og klar til sommer

Vi ved alle, at det er forkert at smide affald i naturen. Alligevel ender meget affald desværre ved siden af skraldespanden i parker og grønne områder i byen.  Når vores affald havner i naturen, kan det have fatale konsekvenser både for naturens økosystem og for dyrene der lever der. Vi kender billederne af døde fisk og fugle med plastik i. Lad os sørge for at det ikke sker og sammen indsamle det skrald, som er smidt rundt om på Christianshavn.

Lørdag den 18. marts kl. 10.00-14.00 gentager Miljøgruppen under Christianshavns Lokaludvalg og Miljøpunkt Indre by & Christianshavn Ren Vold dag, hvor alle borgere inviteres til, i fællesskab, at indsamle skrald på Christianshavn. Det er efterhånden en forårstradition på Christianshavn, og det er dejligt hvert år at se så mange engagerede borgere i alle aldre, møde op til en hyggelig dag.

På dagen mødes vi alle i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, hvor vi vil være værter for lidt morgenmad. Herefter går man alene eller sammen i mindre grupper. Så vælger man et område, og så skal der samles skrald. Vi har fokus på at få samlet skrald på Christianshavns Vold, på Margretheholm samt området omkring Erdkehlgraven, men du er også meget velkommen til at indsamle andre steder, hvor du synes det trænger. Vi slutter dagen af med fælles frokost og hygge i Beboerhuset.

Husk gummistøvler da det kan være smattet. Der vil være handsker, snappere, poser og hvad der ellers skal bruges af udstyr til indsamlingen af skrald. Hvis du har en vogn eller ladcykel må du meget gerne medbringe den, til transport af tunge poser med skrald.

 

Christiania afholder også skraldeindsamling denne weekend, så der bliver virkelig gjort en indsats for et renere Christianshavn.

 

Program for dagen

10.00-10.30 Fælles morgenmad

10.30-13.00 Indsamling af skrald

13.00-14.00 Let frokost og hygge

 

Vi glæder os til at se jer alle!