Vi har været så heldige at Rico Burchardt, Amalie Byberg og Sif Svejgaard – en gruppe specialestuderende fra Kommunikation på RUC, har valgt at skrive deres speciale ‘Narrativer om genbrug – hvordan kan lokale fortællinger bruges i formidling af klima og miljø’ i samarbejde med os.

De har undersøgt hvordan narrativ forskning kan bidrage til at ændre menneskers adfærd i forhold til genbrug.
Målet er at kunne bidrage konstruktivt til klima- og miljøvenlige handlinger gennem kommunikation til borgere i Indre By og på Christianshavn med fokus på genbrug.

Der er konklusion er at ‘fortællinger kan bruges til at påvirke borgernes adfærd i forhold til bæredygtighed, hvilket er med til at underbygge potentialet for, at disse fortællinger kan være med til at motivere borgerne i Indre By og Christianshavn til at genbruge’. Og resultaterne fra specialet og narrativerne kan hjælpe med at optimere Miljøpunkt Indre by og Christianshavns kommunikation’.

Vil du læse deres speciale Narrativer om genbrug. Amalie Byberg, Sif Munch Svejgaard og Rico Al Burchardt (1)

Vil du læse deres anbefalinger til os Minimalist Beige Cream Brand Proposal Presentation