Tanja har sin baggrund i biologi, praktisk økologi og permakultur, med stor erfaring med frivilligt arbejde igennem den grønne bevægelse. Hun har stor erfaring med at arbejde i/med grønne organisationer og fonde, klima og stået for både nationale og internationale konferencer, events og arrangementer, projektledelse og koordinering.

Tanja er desuden megakreativ og ved en masse om bæredygtige blomster og sociale økonomier. Tanja kommer lige nu fra at have arbejdet 2,5 år med biodiversitet som konsulent i Høje-Taastrup under MEC, hvor borgerinddragelsen var i højsædet.

Tilsammen med hendes baggrund, ildsjæl og øvrige erfaring er vi sikre på, at I nok snart vil møde hende når hun sammen med jer, lokale og samarbejdspartnere vil skabe endnu mere lokalt miljøarbejde og bæredygtighed i Indre By og på Christianshavn. Vi håber I vil være med til at tage godt imod hende.