Affaldsindsamlinger

2023

Et kæmpe tak til alle de frivillige, som var med til at samle skrald på og omkring Christianshavns Vold lørdag den 18. marts 2023. Og tak til holdet af fantastiske frivillige, miljøgruppen og Christianshavns Lokaludvalg, som gjorde det muligt at mødes til morgenmad og frokost i Beboerhuset på Christianshavn. Ud over indsamling på land var vi så lykkelige for hjælp fra Anders og Hededanmark og muligheden for at fjerne plast og skrald blandt sivene på vandsiden. Det var en rigtig god dag med hygge, socialt samvær og mange hundrede kilo indsamlet skrald og mindre plast i vandmiljø og fuglenes redekasser i sivene. Vi ses igen næste år.

2022

Fra Miljøpunktet og Miljøgruppen under Christianshavns Lokaludvalg skal der lyde en stor tak til ca. 60 engagerede borgere, som mødte frem lørdag d. 12. marts, for at hjælpe med at samle skrald ind på Christianshavns Vold. Vi havde en dejlig dag i Jeres selskab.

Der var deltagere i alle aldre fra både Christianshavn, Bryggen og Amager, som alle bruger Volden til f.eks. gå- og løbeture og derfor ønskede at være med til at holde området rent. Det var en skøn oplevelse. Forbipasserende takkede skraldeindsamlerne for deres gode indsats og mange ytrede ønske om at deltage i lignende arrangementer i fremtiden. Vi håber at kunne gøre denne skraldeindsamling til en årlig tradition.