På det private bosted, Caroline Marie på Gothersgade nær Nørreport bor 20 unge med psykosociale problemer. Miljøpunktet har som led i en række udadvendte grønne borgeraktiviteter indgået et samarbejde om at byforgrønne gården, som hører til bostedet. Det sker 14. maj, hvor Miljøpunktet afholder plantedag med de unge. De unge vil bl.a. blive undervist i at plante og passe miljøvenlige planteposer, de såkaldte bacsac.

Til plantedagen deltager Ditte Channon, som er selvstændig anlægsgartner i firmaet Living Wall, en række repræsentanter fra Miljøpunktet, herunder Sabine Sørensen, som er uddannet hortonom og virksomhedspraktikant hos Miljøpunktet.
Indsatserne sker som led i Miljøpunktets fokus på byforgrønnelse af indre by.
Anne-Mette Wehmüller, som er centerleder ved Miljøpunktet udtaler:
Miljøpunkt Indre by – Christianshavn har i 2013 fokus på byforgrønnelse, herunder nye mobile plante- løsninger. Vi er meget glade for, at Bostedet Caroline Marie ønsker at deltage aktivt i dette projekt. For Miljøpunktet handler byforgrønnelse om at skabe nye kreative grønne byrum, som er med til at skabe en by, som vi gerne vil leve og bo i. At projektet her, også har et socialt element, er jo en stor gevinst. Vi glæder os til at følge projektet. ”
” Det er storslået, at vores dejlige, men ellers lidt grå gård på denne måde får en meget velkommen, fagligt velfunderet, grøn håndsrækning fra Miljøpunkt. Vi bruger gården meget som samlingssted og tilbringer mange timer her. Denne sommer bliver så ganske særlig, fordi vi nu får den indrettet med både noget spiseligt, noget farverigt og noget velduftende. Jeg håber, at planterne bliver noget, vi her på Caroline Marie kan være fælles om – ikke blot at nyde synet og smagen af, men også selve pasningen,” siger Helle Andrés, medarbejder på bostedet.