Mere grønt i bybilledet – Innovative løsninger i samarbejde med DTU studerende

I løbet af sommeren 2020 har vi i Miljøpunkt Indre By og Christianshavn samarbejdet med en gruppe studerende fra DTU Ballerup. De studerende har udviklet innovative løsninger til mere grønt i bybilledet. Især løsninger på de praktiske problemer der ofte står i vejen for manglende beplantning i gaderne.

Løsningerne var mange, forskellige og super kreative – fra selvvandingssystemer forbundet til tagrenden, til vejledende og guidende apps og endda en plantekasse med indbygget pissoir. Er du nysgerrig på resultaterne? Så kan rapporterne fra de 5 grupper findes her:

Innovation report from DTU –  Green Army summer 2020

Innovation report from DTU – Green Builders summer 2020

Innovation report from DTU – Infraware summer 2020

Innovation report from DTU – Group one summer 2020

Innovation report_from DTU – The Green Diamond summer 2020