Miljøgruppen i Christianshavns Lokaludvalg og Miljøpunkt Indre By & Christianshavn har fundet vinderne af årets skraldeindsamling, REN VOLD på Christianshavn.

I et usædvanligt år med corona, hvor vi ikke kan samles som vi plejer til den årlige forårsrengøring af Volden, tog seje borgere og foreninger affaldsposen og handskerne på og deltog på egen hånd i vores årlige oprydningsarrangement – REN VOLD.

I perioden d. 20 til 27. marts opfordrede vi alle borgere til at gå ud på egen hånd og hjælpe med at holde naturen fri for skrald.

For at det ikke skulle blive så ensomt, sørgede arrangørerne bag REN VOLD for en foto-konkurrence, hvor de skraldesamlende deltagere kunne se hinandens indsamlinger og lægge deres skraldebilleder op under #renvold2021.

De bedste billeder blev præmieret med gaver sponsoreret af lokale erhvervsdrivende på Christianshavn. De heldige vinder fik overrakt deres præmier i det skønne forårsvejr på

Familien Winslow med deres skraldefund – et rivejern.

Christianshavns vold ved Lille Mølle, ved en hyggelig lille ceremoni d.14/04, hvor repræsentanter fra Christianshavns Lokaludvalg, Miljøgruppen på Christianshavn og Miljøpunkt Indre By & Christianshavn var med – selvfølgelig med håndsprit, masker og 2 meters afstand.

 

 

De seje vindere af året arrangement var

Hele 0.x fra Christianshavns skole, som sammen havde været ude og samle skrald.

Familien Wilson, som havde været rundt på voldene ved Christianshavn og rydde op

Foreningen Holmen Dirt, hvis medlemmer havde brugt en dag på at gøre naturen ren.

Tillykke til vinderne og mange tak for jeres bidrag!

Lokaludvalg, Miljøgruppen og Miljøpunktet vil gerne takke alle som deltog i den alternative forårsrengøring – så Christianshavn nu er pænere og renere til glæde for alle – fugle, dyr som mennesker. Derudover vil vi gerne takke Naturpoteket, Brødflov og POPL burgerrestaurant for at bidrage til projektet med flotte præmier til vinderne.

Tak fordi I støtter op om vores affaldsindsamling og hjælper os med at holde byen ren.