Pressemeddelelse: Hverdagens Grønne Cykelhelte

Ny publikation fra Milljøpunktet

Miljøpunkt Indre by – Christianshavn udkommer i dag med hæftet Hverdagens Grønne Helte – Ren Luft og Bæredygtige Mobilitetsfortællinger.

I 2025 forventes der at være 100.000 flere Københavnere. Trængslen på vejene er et problem og forureningen fra trafikken er et problem.  Hæftet skitserer hvilke udfordringer vi står overfor og handler om luftforureningen i indre by, hvordan vi fremmer grøn mobilitet og omfatter bl.a. en række interviews med de københavnere, som bruger Miljøpunktes Lån en Ladcykel ordning til meget forskellige gøremål. I kraft af deres valg af ladcyklen er de hverdagens grønne helte, også selvom de måske ikke alle opfatter sig som sådan.

Nogle bruger ladcykelordningen til festlige lejligheder. Andre bruger cykelordningen fordi det simpelthen er praktisk og let. Uanset hvilken begrundelse, der ligger som baggrund for valget, gavner det miljøet og luften i Indre by og på Christianshavn. Og Miljøpunktet er glad for at være med til at skabe de adfærdsændringer, der er behov for.

Download pdf her:

Hverdagens Grønne Cykelhelte

 

Hverdagens Grønne Cykelhelte – Ren Luft og bæredygtige Mobilitetsfortællinger. Hæftet kan rekvireres ved telefonisk henvendelse til Miljøpunktet på 33 93 21 21 på hverdage ml. 10.00 – 15.00.